1. Home
  2. Recepten
  3. Turkse keuken
  4. Turks brood met fetapuree

Turks brood met fetapuree

  • Turks, Brood
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-07-2002

Ingrediënten 4 personen


1 klein Tursbrood, in punten en gehalveerd, voor de puree: 200 gram fijngemaakte feta, 4 el Turkse yogurt, 2 geperste teentjes knoflook, 2 el milde olijfolie, 2 el fijngehakte verse munt, verse munt om te garneren.



Turkije

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten voor de puree door elkaar tot een gladde massa. Bestrijk de punten brood dik met de kaaspuree en garneer met verse munt.

Serveertip

Tip: In Turkse winkels worden verschillende soorten feta verkocht. Kies voor deze puree de minst zoute soort, die eruit ziet als en blok tofu. Er is ook een ronde variant met ribbels die niet zout is.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bosheks


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bosheks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top