1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Pindasaus
  5. Koude kip met pindasaus

Koude kip met pindasaus

Door: recepten_van_omalidy

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 27-07-2002

Ingrediënten 4 personen



circa 1,5 dl pindasaus uit pot of pak
8 grote plakken gebraden kip- of
kalkoenrollade, circa 2 mm dik gesneden
8 bladeren ijsbergsla



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak eerst de saus volgens de
aanwijzingen op de verpakking
en laat afkoelen. Houd de saus
tamelijk dik.

Bereidingswijze

Leg de plakken rollade naast
elkaar op het werkvlak en bestrijk
ze dun met de pindasaus. Scheur
de ijsbergbladeren iets groter dan
de plakken rollade en rol die losjes
op. Leg ze op een schaal en geef
de resterende pindasaus er apart bij.

Serveertip

Bron: keurslager



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recepten_van_omalidy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top