1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Zalm
  5. tonijn amuse of zalm amuse

tonijn amuse of zalm amuse

Door: marianneoud

  • Frans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-07-2002

Ingrediënten 14 personen


1 half blikje tonijn(of zalm) 2 eetl.tomatenketchup, 3 blaadjes gelantine,1 el mayonaise peper, zout en dille


Verder heb je nodig


Spuitzak


Zo eenvoudig! En een pracht om te zien!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng tonijn(of zalm), ketchup, zout peper en dillen door elkaar. Laat de gelantine 10 min weken. Klop slagroom stijf, en meng alles goed door elkaar. Doe het vismengsel in een spuitzak en spuit 14 kleine hoopjes.

Serveertip

Serveer op een lepel met een blaadje spinzazie er onder, of wat rucula sla.



Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top