1. Home
  2. Recepten
  3. Afrikaanse keuken
  4. Saus
  5. Piri Piri saus

Piri Piri saus

Door: marcdepester

  • Afrikaans,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-07-2002

Ingrediënten


Recept voor circa 30 cl:
- 8 grote rode pepers, grofgehakt
- 5 teentjes look, gepeld en grofgehakt
- 2 theelepels paprikapoeder (edelzoet)
- 1 theelepel zwarte peper
- 1 theelepel zout
- 1 dl citroensap
- 1,3 dl olijfolie



Afrikaanse saus, ideaal voor bbq marinade voor kip of bijgerecht. Luchtdicht kan ze lang bewaren in de koelkast.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Alle ingredienten mixen en goed pureren
Bewaar in een luchtdichte fles of pot in de koelkast.

Serveertip

Schudden voor gebruik



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top