pittigte tataartjes

  • Fusion, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 23-07-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 tartaartjes
50 gram Blue Band margarine
cayennepeper
4 plakken rauwe ham
1 grote vleestomaat
1 dl bouillon
bosje peterselie, gehakt
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Bak de tartaartjes in de margarine rondom bruin
en gaar. Kruid ze met cayennepeper en wat zout.
Bak naast de tartaartjes de plakken ham knapperig
en leg de ham op de tartaar. Snijd de tomaat in 4 plakken. Bak ze kort om en om en leg ze op de ham. Blus het braadvet met de bouillon en bestrooi het geheel met gehakte peterselie.
Lekker met gekookte aardappelen en broccoli.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten