Konijnenspiesjes

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 g konijnenfilet
50 g konijnenlevertjes
8 sneetjes spek (gerookt)
1 paprika (groen)
1 paprika (rood)
2 uien
12 cl olijfolie (extra vierge)
peper
zout
paprikapoeder
2 theelepels Provencaalse kruiden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Het vlees en de levers verdelen in stevige dobbelstenen. De levers en de helft van het vlees in de fijne speksneetjes wikkelen.

De ui en de paprika schoonmaken en in stukken verdelen.

Afwisselend vlees en groenten op spiesjes rijgen.

Een marinade maken met de olie en de kruiden.

De spiesjes gedurende een half uurtje laten trekken in de marinade, goed laten uitlekken en roosteren op de grill.

Serveren met aardappelen in de schil met lookboter en enkele sausjes naar keuze.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

josianenijssen avatar
josianenijssen

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten