Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Zalm
  5. provencaalse zalm

provencaalse zalm

Door: ej_ra_klein

  • Frans,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 22-07-2002

Ingrediënten 4 personen


4 moten zalm. In kom 1 dl olijfolie, 2 flinke eetlepels provencaalse kruiden, 1 eetl. grof gemalen zwarte peperkorrels, zout,1 citroen uitpersen, 3 eetl. verse peterselie,3 tenen knoflook fijngehakt



Heerlijke gegrilde zalm..

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alles doorelkaar de zalm ermee insmeren en een nacht marineren.

Bereidingswijze

Op de gril leggen aan ieder kant 5 min. grillen tijdens het grillen regelmatig insmeren, met de marinade.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ej_ra_klein
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top