1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Carpaccio
  5. Carpaccio van koolrabi

Carpaccio van koolrabi

Door: reve51

  • , Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 22-07-2002

Ingrediënten


200 gr. studentenhaver1 bosje Italiaanse, verse kruiden bv
oregano, basilicum etc.2 teentjes knoflook4 eetl. balsamico
azijn8 eetl. olijfolie2 kleine koolrabi'szout



Vegetarische carpaccio

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil de koolrabi's en snijd ze, eventueel met de komkommerschaaf
of kaasschaaf in zeer dunne plakken.Verdeel ze over 4 mooie
bordjes.

Bereidingswijze

Maal in een keukenmachine de studentenhaver met de kruiden en de
knoflook zeer fijn.Voeg, eerst druppelsgewijs, de olijfolie
en de balsamico toe en meng het tot een "pesto".Maak op smaak
met zout.Schenk de marinade over de koolrabi en zet het ca.
30 minuten koel weg, om te marineren.

Serveertip

Garneer met groene of zwarte olijven.Lekker als voorgerecht
bij een pastamaaltijd.Eet smakelijk



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van reve51
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top