1. Home
  2. Recepten
  3. Surinaamse keuken
  4. pindasoep

pindasoep

  • Surinaams, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 21-07-2002

Ingrediënten 4 personen


1 dubbele kipfilet, 1 kruidenbuiltje voor kippensoep, 1 bouillonblok (kip), 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, wat vermicelli, 1 pot pindakaas, 1 groot blikje tomatenpuree, 1 theel. sambal, zout.



Lekker en makkelijk

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ui en knoflook fijnsnijden

Bereidingswijze

Kipfilet 1/2 uur laten trekken met het kruidenbuiltje, het bouillonblok en een handje vermicelli. In een andere pan de ui fruiten met de knoflook en dit bij de bouillon doen. De pindakaas, tomatenpuree en sambal erbij doen. Dit een poosje roeren tot de pindakaas opgelost is. De soep op smaak brengen met zout.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mvboekel


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mvboekel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top