1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Lasagna
  6. lasagna

lasagna

Door: bels wiefke

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 21-07-2002

Ingrediënten 2 personen


200 gram gehakt
1 grote rode paprika in dunne reepjes
1 grote ui in stukjes
1 ons gekookte ham
2 tenen knoflook
2 kleine bouillonblokjes
veel grof gemalen peper
zout en aromat(in gehakt en in de saus)
1 ons belegen kaas in plakken
1 1/2 laurierblad
4 lapjes lasagna
1/2 literblik gepelde tomaten zonder vocht
1 winterwortel in dunne halve plakjes gesneden
1/8 liter slagroom
50 gram boter
100 gram champignons in dunne plakjes


Verder heb je nodig


Ovenschaal


Een goed gevulde lasagna die wel wat veel werk is om te maken maar altijd veel succes heeft

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alles in dunne reepjes en plakjes snijden

Bereidingswijze

Boter in de pan en uien glazig fruiten
gehakt erbij en kruimelig lichtbruin laten worden
paprika en champignons erbij en even zachtjes laten koken
tomaten,laurier,bouillonblokjes,peper en aromat erbij en even laten koken
knoflook,slagroom en wortel erbij en even laten zachtjes laten koken.De wortel hoeft niet gaar te zijn
laurier eruit halen en eventueel een beetje binden
ovenschaal vullen met een beetje saus,dan lasgna,gehaktmengsel,ham,kaas,lasagna,enz
in een matig warme oven in 30 minuten gaar laten worden

Serveertip

Lekker met tomaten of komkommer



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bels wiefke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top