Pittige uientaart

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 20-07-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
6 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries, koopmans)
4 grote uien
2 eetlepels zonnebloemolie
1 duobakje hamreepjes a 200 gram
4 eetlepels patak's indiase currypasta mild
4 eieren
1 dl slagroom
100 gram gemalen belegen kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
taartvorm, doorsnede ca. 26 cm

Bereidingswijze

Deeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200oC of gasoventand 4. Uien pellen en in halve ringen snijden. In braadpan olie verhitten. Uien ca. 4 minuten bakken. Ham en Currypasta toevoegen en even meebakken. Eieren loskloppen met slagroom en kaas. Taartvorm invetten en bekleden met deeg. Uimengsel erover derdelen. Eimengsel erover gieten. Taart in midden van oven in ca. 25 minuten gaar en goudbruin bakken. Lekker met salade van kropsla met yoghurtdressing.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten