1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Zalm
  6. Risotto met zalm

Risotto met zalm

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-07-2002

Ingrediënten 4 personen


Zalmsnippers (350 gr.)
1 courgette
1 ui
1 knoflookteentje
kippenboullion
1 glas droge witte wijn
400 gr. risotto
zout
peper



Snel, maar o zo lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de ui en de courgette

Bereidingswijze

Fruit eerst de ui en doe er de knoflook bij. (in olijfolie!) Doe er de risotto bij en roer tot dat er een laagje olie op de rijst zit. Doe er vervolgens een glas wijn bij. Doe steeds een beetje boullion bij (zie hoeveelheden pak risotto) en roer tot dat de rijst lekker zacht is. Halverwege doe je er de zalmsnippers en de stukjes courgette bij. Kruid met zout en peper.

Serveertip

Met een glas goede witte wijn



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yvonneahrend


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yvonneahrend
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top