Bulgursalade met feta, munt en abrikozen

  • Arabisch, Salade
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 18-07-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
  • 80 gram bulgur

  • geraspte schil van 1/2 sinaasappel

  • sap van 1/2 sinaasappel

  • 1/2 eetlepel honing

  • 1/2 eetlepel walnotenolie

  • 1/2 eetlepel verse munt; fijngehakt

  • 40 gram gedroogde abrikozen; fijngehakt

  • 5 druiven; ontpit, in vieren gesneden

  • 75 gram feta; in kleine blokjes

  • zout; naar smaak

  • verse munt; als garnering
  • Boodschappen bestellen

    Bereidingswijze

    Bulgur met zout in een kom doen, ruim kokend water over gieten en 30 minuten
    laten staan.


    Meng sinaasappelschil, -sap, honing, walnotenolie en munt.


    Bulgur uitlaten lekken en met de dressing mengen. Rest van de ingredienten
    toevoegen en voorzichtig doorroeren. Garneren met takjes verse munt.

    Dit recept is te vinden in:

    Laatste reacties

    jessic avatar
    jessic 07-11-2009

    Dit lijkt me heerlijk, ik neem het graag mee, bedankt!

    iggy1 avatar
    iggy1 17-06-2009

    Die ga ik proberen,lijkt me lekker fris.Dankjewel!

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten