1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Paella
  6. PAELLA ALA VALENCIANA

PAELLA ALA VALENCIANA

Door: master-chef

  • Spaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 19-07-2002

Ingrediënten 4 personen


500 GR. KIPFILET
OLIJFOLIE
1 KNOFLOOKTEENTJE
1 UITJE
200 GR. BLOEMKOOL
100 GR. DOPERWTEN
TOMATENPUREE
1 LAURIERBLAD
1 PAPRIKA
250 GR. RIJST
100 GR. GEPELDE GARNALEN
KRABVLEES



Valenciaanse paella

Ontdek meer:

Bereidingswijze

VERHIT 4 EL. OLIJFOLIE EN BAK HIERIN HET FIJNGESNEDEN KIPPEVLEES BRUIN ONDER TOEVOEGING VAN HET GESNIPPERDE KNOFLOOKTEENTJE EN HET UITJE. VERMENG DIT GEHEEL MET DE FIJNGESNEDEN BLOEMKOOL, DE DOPERWTEN, EEN PAAR EL. TOMATENPUREE, HET LAURIERBLAD EN EEN KWART LITER WATER EN LAAT DIT MENGSEL IN EEN GESLOTEN PAN EEN HALF UUR ZACHT KOKEN. DOE ER DAN DE FIJNGESNEDEN PAPRIKA, DE RIJST, DE GARNALEN, 200 GR. KRAB EN NOG EEN HALVE LITER WATER BIJ EN LAAT HET GERECHT NOG ZO'N 20 MIN. KOKEN.
WARM SERVEREN!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van master-chef
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top