1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Compote met jasmijnthee

Compote met jasmijnthee

  • , Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 17-07-2002

Ingrediënten 6 personen


3 tl. losse jasmijnthee1 kaneelstokje500 g. tutti frutti1 tl. gemalen kardemonrasp en sap van 1 sinaasappel1 el. vloeibare honing.


Verder heb je nodig


Theeei of gazen doekje.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Doe de thee in het theeei. Leg de tutti frutti in een kom, evenals het kaneelstokje. Bedek het geheel met kokend water, en hang het theeei hierin. Laat afkoelen en 12 uur koud marineren.

Bereidingswijze

Schep de vruchten met het weekvocht in een pan. Voeg hieraan kardemon en het sinaasappelsap en -rasp toe. Stoof op laag vuur 20-25 min. Roer de honing erdoor.

Serveertip

Serveer bij Griekse yoghurt of uitgelekte ricotta.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van carlajan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van carlajan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top