1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Rosbief
  5. Rosbief met mosterd-honing-tijmkorst

Rosbief met mosterd-honing-tijmkorst

Door: claud

  • , Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 16-07-2002

Ingrediënten 4 personen


* 3 tenen knoflook
* 2 eetlepels mierikswortelpuree (potje, supermarkt)
* 5 eetlepels grove mosterd
* 3 eetlepels honing
* 4 eetlepels tijm, fijngehakt
* 1 theelepel aardappelzetmeel
* 3 eetlepels olijfolie
* 750 gram rosbief



Neemt nauwelijks een effectief kwartier van je tijd, de oven doet de rest. Bereidingstijd is exclusief 30 minuten in de oven en 15 minuten rusten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Mneg de knoflook, mierikswortel, mosterd, honing, tijm, aardappelmeel, en olijfolie in de keukenmachine tot een dikke pasta ontstaat. Besmeer het vlees met de pasta, leg het op een ingevette bakplaat en braad 30 minuten (tot de korst droog is) Laat het vlees 15 minuten rusten, snij in dunne plakken en serveer.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van claud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top