1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Gegratineerde knolselderij

Gegratineerde knolselderij

  • Vegetarisch, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 15-07-2002

Ingrediënten 4 personen


600 gram knolselderij, in kleine dobbelsteentjes
50 gram boter of margarine
1 dl bouillon, van tablet
zout
peper
30 gram gruyere kaas, geraspt


Verder heb je nodig


Ovenschaal


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Knolselderij in boter ca. 2 minuten zachtjes bakken. Bouillon toevoegen en op zacht vuur 15-20 minuten stoven tot knolselderij beetgaar is. Selderij met zout en peper op smaak brengen en in ovenschaal overdoen. Gruyere erover strooien en schaal ca. 5 minuten onder hete grill zetten om kaas te laten smelten.

Serveertip

Bevat p.p. ca.: 175 gram



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nicky_too


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nicky_too
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top