1. Home
  2. Recepten
  3. Scandinavische keuken
  4. Weense botercreme

Weense botercreme

  • Scandinavisch, Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-07-2002

Ingrediënten


100 g ongzouten boter250 g gezeefd poedersuiker2 el heet water1 tl vanille-extract



Gebruik deze creme als vulling voor gebak of als glazuur.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Klop de boter in een kom zacht. voeg in delen het gezeefd poedersuiker toe en klop tot het mengsel luchtig en romig is. voeg er het heet water en vanille-extract aan toe en roer die erdoor.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recipe-box


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recipe-box
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top