CHOP CHOY (chinees groentegerecht)

  • Chinees, Bijgerecht
  • 0-10 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 uien, sojascheuten, wortels, peultjes, champignons, kippefilet, 2 zakjes tjap tjoj bindmiddel en 1 eetlepel oestersaus.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 130,60 kcal
Koolhydraten 10,24 g
Eiwitten 17,51 g
Vetten 1,38 g

Bereidingswijze

Wok de uien, die in schijven gesneden zijn, tot ze glazig zijn, daarna de in stukjes gesneden kippefilet. Vervolgens doet men de groenten, per soort erbij, eerst de hardste soorten, dus wortels eerst, daarna de peultjes, de champignons en dan op het laatst de sojascheuten. Deze laatste, niet te lang voor het gerecht klaar is, dat ze nog knapperig blijven.Ondertussen lost men het tjap tjoj bindmiddel op en giet men het in de wok, en laat men het gerecht goed doorwarmen, voeg daarbij 1 a 2 eetlepels oestersaus.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

josianenijssen avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten