1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Pommes Duchesse

Pommes Duchesse

Door: nicky_too

  • Vegetarisch, Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 15-07-2002

Ingrediënten 4 personen


600 gram aardappelen (vastkokend), geschild
50 gram boter of margarine
1 tl shoarmakruiden
1 tl kerriepoeder (mild)
zout
peper
nootmuskaat
2 eieren
3 eidooiers



Aardappelrozetjes uit de oven

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Aardappelen in ca. 25 minuten gaar koken. Bakplaat invetten. Oven voorverwarmen op 175 graden Celsius. Aardappelen afgieten. Pureren. Erdoor roeren: boter, shoarmakruiden, kerriepoeder, zout, peper en nootmuskaat. Van vuur af 1 ei en 3 eidooiers erdoor roeren. Puree in spuitzak met grove kartelspuitmond scheppen. Op bakplaat toeven aardappelpuree spuiten. Laatste ei loskloppen. Hiermee toeven bestrijken. In midden van oven aardappeltorentjes in ca. 30 minuten goudbruin en gaar bakken.

Serveertip

Bevat p.p. ca.: 310 kcal



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nicky_too
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top