hartige zalmtaart met kruidenkaas

  • Frans, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-07-2002

Een eenvoudige hartige taart met een chique smaakje.Ik maak deze taart ook vaak als hapje op een verjaardag

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
*5 plakjes bladerdeeg
*groot blik zalm (of 2 kleine blikjes) *doos kruidenkaas (bv boursin,groot}
*3 tot 4 eieren
*pakje slagroom
*zakje geraspte kaas
*boter om in te vetten
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
quichevorm

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 gr.
quichevorm invetten.

Bereidingswijze

Quichevorm bekleden met plakjes bladerdeeg. Bodem inprikken en bestrooien met een beetje geraspte kaas. De zalm en de kuidenkaas doorelkaar prakken en het mengsel op de bodem uitsmeren. De eieren en de room en de geraspte kaas doorelkaar roeren en over het mengsel gieten.
Ongeveer 30 minuten in de oven.

Serveertip

Lekker met salade of als borrelhapje.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

bohan008 avatar
bohan008 13-06-2004

hoi marion het lijkt me een prima recept voor de kantine waar ik werk ik ga het uitproberen groetjes paul

puddinkje avatar
puddinkje 13-06-2004

Hallo, dit recept neem ik graag van je mee. Lekker voor bij de borrel of een feestje! Groetjes, Dido

mi49 avatar
mi49 07-06-2004

Hallo Marion, Ik kwam je recept tegen op een andere pagina, en het lijkt mij heerlijk, heb hem van je meegenomen, Hartelijk bedankt, Milla

sari-jip avatar
sari-jip 13-03-2004

ja, deze hartige taart is zeker een aanrader. We hebben hem koud geserveerd, heerlijk. En hij is makkelijk om te maken.

sesar avatar
sesar 27-04-2003

hoi marion ik ben bij je langs geweest en had een recept van jou geleend het was in een woord verrukkelijk groetjes ineke

vera1508 avatar
vera1508 23-08-2002

Ik heb hem geserveerd op mijn verjaardag en iedereen wil het recept. Erg lekker!

anna_c_l avatar
anna_c_l 12-08-2002

Ha Marion, Heb deze taart gemaakt en koud geserveerd, nou hij was werkelijk verrukkelijk. Een absolute aanrader. Bedankt.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten