1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Gehakt
  6. Spaghettini met gehakt en schapenkaas

Spaghettini met gehakt en schapenkaas

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-07-2002

Ingrediënten 4 personen


5 eetlepels olie
1 fijngesneden ui
2 geperst teentje knoflook
150 gr gesneden soepgroente
500 gr half om half gehakt
1 pak gezeefde tomaten (5 dl)
1 mespunt suiker
1 theelepel gedroogde tijm
1 blaadje laurier
5 dl runderbouillon (tablet)
zout, cayennepeper
3 eetlepels room
500 gr spaghettini
100 gr verbrokkelde feta



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de ui en de knoflook zachtjes in 2 eetlepels olie
Voeg de soepgroente toe en roerbak op hoog vuur 5 minuten
Bak in 2 eetlepels olie het gehakt rul en voeg het soepgroentemengsel, de tomaat, suiker, tijm, laurier, bouillon, zout en cayennepeper toe
Breng het geheel aan de kook en laat het, onder af en roeren, afgedekt 30 minuten koken
Verwijder de laurier en roer de room erdoor
Kook intussen de pasta in ruim kokend water met 1 eetlepel olie en zout beetgaar
Doe de pasta in een schaal, schep de saus erop en bestrooi met de feta



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top