Risotto alla Milanese

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-07-2002

risotto met parmaham en chorizo

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
500 g rijst, 1 kleine ui, 100 g parmaham, 100 g chorizo, 0.25 kopje erwten, 100 g geraspte parmezaanse kaas, beetje water, zout, 3 el olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
pan, mesje

Voorbereiding

Schil en snipper de ui.

Bereidingswijze

Laat de ui, parmaham, chorizo en de erwten in de olijfolie sudderen en blus het af met water tot de ui en de ham een bruine kleur hebben. Voeg de rijst toe en laat het vocht er goed in trekken. Goed roeren.

Serveertip

Garneer met chorizo en ham en voeg als laatste de parmezaanse kaas toe.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten