1. Home
  2. Recepten
  3. Aziatische keuken
  4. aziatische barbequesaus

aziatische barbequesaus

Door: rae

  • Aziatisch, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-07-2002

Ingrediënten


2 dl barbecuesaus, 2 el sojasaus, 1 tl arachideolie, 1 tl rijstazijn, gesnipperd knoflook, snufje anijszaadjes en snufje gemberpoeder



De saus is geschikt voor varkenshaas, karbonade en kip.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten in een steelpannetje en kook het mengsel 5 minuten op laag vuur. Haal het pannetje van het vuur en laat de saus afkoelen tot kamertemperatuur.

Serveertip

U kunt ook een dubbele hoeveelheid maken. In de koelkast is de saus 3 weken houdbaar.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rae
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top