1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. gepofte aardappel met kaasvulling

gepofte aardappel met kaasvulling

Door: ramona.l

  • Internationaal, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-07-2002

Ingrediënten 4 personen


4 grote aardappels
200 ml cremefresh
1 bakje st moritz
75 gr geraspe kaas
peperkorrels


Verder heb je nodig


Foli , kom , garde


Gepoft aardappel met eigen samen gestelde e speciale kaasvulling

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de aaapels goed schoon en kook ze ongeveer 20 minuten voor
en stamp de peperkorrels fijn

Bereidingswijze

Meng intussentijd de cremefresh st moriz, graspe kaas en de fijne stampte peperkorrels doorelkaar
als de aardappel uitgkookt wikkel ze dan in foli en prik met een vork gaatjes in de aaradppel laat ongeveer 20 minuten nagaren in oven van 175 grade

Serveertip

Snij de aardappels door midden en smeer het kaasmensel er tussen heerlijk bijgrecht een bv een bbq



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ramona.l
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top