1. Home
  2. Recepten
  3. Engelse keuken
  4. Mascarpone brownies

Mascarpone brownies

Door: cuisine_monique

  • Engels, Banket
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 11-07-2002

Ingrediënten 5 personen


200 gram pure chocolade, in stukken, 150 gram boter, 250 gram bloem, gezeefd, 30 gram cacaopoeder, gezeefd, 250 gram witte basterdsuiker, 2 zakjes vanillesuiker, snuf zout, 4 eieren, 200 gram mascarpone


Verder heb je nodig


Brownievorm van 24 x 24 cm. ingevet


Met een extra zachte cakestructuur en romige chocoladesmaak

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt de chocolade en boter volgens de beschrijving bij de basic brownies. Meng de bloem met het cacaopoeder, de basterdsuiker, vanillesuiker en het zout tot een egale massa. Klop de eieren erdoor zodat het een gladde massa wordt. Klop de mascarpone los en mix deze met de gesmolten chocolade en boter door het meelmengsel. Schenk het beslag in de vorm. Bak de brownies in 40-45 minuten gaar. Laat de brownies eerst ca. 10 minuten afkoelen en snij ze dan in 25 stukken.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cuisine_monique
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top