chocoladebroodjes

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-07-2002

een lekker broodje van bladerdeeg met chocola ertussen.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
bladerdeeg:4 plakjes
chocolade:2 dunne reepjes van 25 gr. per stuk
melk of puur.
boter:1 klontje
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven
bakplaat
bakpapier ovenwanten

Voorbereiding

haal de plakjes bladerdeeg van elkaar.
leg ze op een schoon aanrecht.
laat ze ongeveer 5 min. ontdooien.
leg bakpapier op de bakplaat of vet de balplaat in met een beetje boter.
verwarm de oven minstens 10 min. op 200 graden.

Bereidingswijze

breek of snij de repen in de lengte doormidden.
de repen hoeven niet heel te blijven.
leg op het midden van elk plakje bladerdeeg een halve reep chocola in de lengte.
vouw de randen stevig dicht.
bestrijk de bovenkant van de broodjes met een beetje water.
leg ze op de bakplaat en zet ze in het midden van de oven.
laat ze ongeveer 15 tot 20 minuten bakken tot ze lichtbruin zijn.

Serveertip

kan eigenlijk bij alles geserveerd worden

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten