1. Home
  2. Recepten
  3. Marinade

Marinade

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 08-07-2002

Ingrediënten


3 cm. gemberwortel, 3 teentjes knoflook,
1 verse groene peper, 1 teelepel paprikapoeder,1 eetl oliefolie,1 eetl honing,2 eetl lichte soyasaus, 2 eetl grove mosterd, 4 eetl pindakaas, 75 ml water


Verder heb je nodig


Bak en diepvrieszak met "rits"


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snipper de gemberwortel,de knoflook en de groene peper,zonder zaadlijst en doe de andere ingedienten erbij en hussel alles lekker door elkaar. Bestrijk het vlees of de vis met de marinade en doe alles in de diepvrieszak. Rol de diepvrieszak op en laat alles heerlijk 3 of 4 uur in de koelkast liggen. Mag ook korter, al naar gelang.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jackn


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jackn
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top