Visterrine met zalm

  • Belgisch, Feestmaaltijd
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 08-07-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr kabeljauw,
1 eigeel,
1 ei,
2-3 dl room,
20 grote spinaziebladeren,
200 gr verse zalm,
2 eetlepels gehakte bieslook,
4 eetlepels mayonaise,
1 eetlepel zure room,
bieslook,
peper, zout en nootmuskaat.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Cutter de kabeljauw met het ei en het eigeel. Klop er de room door en breng op smaak. Schik de gewassen spinaziebladeren in de terrine. Schik er de vismousse in tot in de helft. Schik er de zalm in die ook in spinazie gewikkeld is. Schik er tenslotte de rest van de mousse op. Bak het geheel in baine-marie gedurende 35-40 minuten op 180 graden. Laat afkoelen. Serveer de schijfjes met toast en kruidenmayonaise.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten