Vispaella met wilde champignons

  • Belgisch, Vegetarisch
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 08-07-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr kabeljauw of grief of tarbot,
2 tasjes rijst,
5 tasjes groentenbouillon,
300 gr wilde champignons,
1 teentje look,
1 sjalot,
4 eetlepels spek,
1 tomaat,
10 zilveruitjes,
Alpro Soja Bakken en Braden,
platte peterselie,
enkele scampi's.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Stoof de gehakte sjalot aan met het spek en de zilveruitjes. Voeg er de champignons en de lookmengeling aan toe en laat goed doorstoven. Voeg de rijst toe en bevochtig met de bouillon. Snij de vis in blokjes en ontvel en ontpit de tomaat. Als de rijst bijna gaar is, voeg de vis, de scampi's en de tomaat eraan toe. Versier met platte peterselie.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten