1. Home
  2. Recepten
  3. Engelse keuken
  4. Zalm
  5. Roerei met zalm

Roerei met zalm

  • Engels, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-07-2002

Ingrediënten 2 personen


- ca. 100 gr. zalmsnippers
- beetje boter of olijfolie
- 4 eieren
- 1 dl. slankroom of creme fraiche
- 2 bosuitjes
- gedroogde peterselie
- zout/peper



.. maar ook lekker als avondmaaltijd met bijv. gebakken aardappeltjes en een salade!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bosuitjes in ringetjes snijden.

Bereidingswijze

Smelt de boter zachtjes in een koekenpan (of verwarm de olijfolie). Klop de eieren los met de room en de uitjes. Op smaak brengen met zout en peper en peterselie. Schenk het eimengsel bij de net gesmolten boter en blijf voortdurend roeren. Laat de eieren al roerend langzaam stollen. Neem de pan van het vuur als de eieren nog dik en "vloeibaar" zijn en nog glanzen. Roer nu de zalmsnippers erdoor en strooi er als garnering nog wat peterselie over.

Serveertip

Serveer met vers geroosterde sneetjes wit brood of met lekker warm vers stokbrood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van moniqueliedtke


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van moniqueliedtke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top