1. Home
  2. Recepten
  3. Kippenvleugels met pikante honingsaus

Kippenvleugels met pikante honingsaus

  •  ,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 05-07-2002

Ingrediënten 1 personen


6 tot 8 kippenvleugels, 1 el ketjap, 1 el hoisinsaus, 3 el tomatenketchup, 3 el honing, 1/2 el wijnazijn, 1 teentje knoflook uitgeperst, 1 el sesamzaadjes, 1/4 tl vijfkruidenpoeder, 1/2 el sesamolie.


Verder heb je nodig


Roer alle ingredienten doorelkaar, leg de vleugels in de marinade, goed door elkaar roeren. Afgedekt in de koelkast en 1 nacht laten staan. De vleugels af en toe keren. Je hoeft hier geen wekker voor te zetten , had mag gewoon als je wakker bent. Laat de kip uitlekken en bewaar de marinade.


Heerlijk op 'n zaterdagavond met de t.v. aan en 'n stukje stokbrood erbij. Als je lekker voor de t.v. wil hangen zonder verantwoord voedsel maar oh zo lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 C.

Bereidingswijze

Plaats de vleugels op een rooster in een ovenschaal. Bak ze in 35-40 minuten gaar. Af en toe begieten met de marinade.

Serveertip

Gebeurtenis: staat er niet bij.
Als je lekker voor de t.v. wil hangen zonder verantwoord voedsel maar oh zo lekker



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van maigret


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van maigret
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top