1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Choco-honingreepjes met pecannoten

Choco-honingreepjes met pecannoten

Door: vergaarbak

  • Nederlands, Tussendoortje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-07-2002

Ingrediënten 25 personen


200 gr pure blokchocolade, in stukjes
40 gr honingkoekjes, grof gehakt
1/3 kop pecannoten, grof gehakt


Verder heb je nodig


Voorbereidingstijd: 25 minuten
Kooktijd: 5 minuten


Pralines in een handomdraai, voor 50 stuksIn een afgesloten trommel op een koele, droge plaats (bij warm weer in de koelkast) 2 weken houdbaar.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Bedek een bakvorm van 26 x 8 x 4,5 cm met aluminiumfolie en laat deze aan beide zijde overhangen.
2. Smelt de chocolade au bain marie. Haal de pan van het vuur. Voeg de in stukjes gehakte honingkoekjes en pecannoten bij de chocolade en roer voorzichtig, zodat het geheel van een chocoladelaagje wordt voorzien.
3. Stort de massa in de bakvorm en strijk het oppervlakte glad. Zet het geheel in de koelkast waar het kan opstijven. Zodra de massa stevig is, kan het geheel met de folie uit de vorm worden genomen. Haal de folie weg en snijd de staaf in dunne plakjes.

Serveertip

In een afgesloten trommel op een koele, droge plaats (bij warm weer in de koelkast) 2 weken houdbaar.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vergaarbak
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top