1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Gehakt
  6. Gegrilde Sis kebab van gehakt

Gegrilde Sis kebab van gehakt

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 04-07-2002

Ingrediënten 4 personen


? snufje peper (versgemalen)
? snufje zout
? 1 teentje knoflook (geperst)
? 1 theelepel paprikapoeder
? 150 g feta (in 16 blokjes)
? 2 eetlepels olie (arachide)
? 2 takjes peterselie (verse, fijngehakt)
? 3 eetlepel paneermeel
? 400 g gehakt
? 8 houten sateprikkers



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Bereiden: Laat de sateprikkers in water weken.
2. Kneed ondertussen in een kom het gehakt met knoflook, peterselie, paneermeel, paprikapoeder, zout en peper tot een goed door elkaar.
3. Verdeel het gehakt in 8 gelijke delen. Rijg aan elke sateprikker 2 blokjes feta. Vorm van 1 deel gehakt met natte handen een gehaktworst van 15 cm om een sateprikker met Feta. Maak op deze wijze ook de andere gehaktspiesen. Bestrijk de gehaktspiesen met (arachide)olie.
4. Grill de gehaktspiesen op de BBQ aan beide zijden goudbruin en gaar.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top