1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Broccoli
  6. Broccoli met knoflookolie

Broccoli met knoflookolie

Door: nicky_too

  • Vegetarisch, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 03-07-2002

Ingrediënten 4 personen


600 gram broccoli
1 teentje knoflook
2 el olijfolie (extra vierge, Carbonell)
zout



Ontdek meer:

Voorbereiding

(Halve dag van tevoren)
Broccoli in roosjes van stronk snijden (stronk wordt niet gebruikt). Roosjes in kleine roosjes verdelen en wassen. Knoflook pellen en boven kopje uitpersen. Olie erdoor roeren. Op smaak brengen met zout.

Bereidingswijze

In pan met weinig water en zout broccoliroosjes in ca. 4 a 5 minuten beetgaar koken. Afgieten en overdoen in schaal. Besprenkelen met knoflookolie.

Serveertip

Bevat p.p. ca.: 55 kcal, 5 gram vet, 2 gram eiwit, 1 gram koolhydraten



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nicky_too
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top