Salmon pie

  • Iers, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 03-07-2002

Ovenschotel met zalm

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
6 mootjes zalm (van Aldi diepvries) of 2 blikken rose zalm
1 pakje witte saus
visbouillon
aardappelpuree
3 witte boterhammen
1 ui
gemengde kruiden
olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekepan, ovenschaal

Voorbereiding

vis in bouillon gaar koken (of uit blik graten en vellen verwijderen)
aardappelpuree maken (vers of uit pakje)
de boterhammen verkruimen (fijn)
ui pellen en snipperen

Bereidingswijze

In koekepan een beetje olijfolie doen en hierin de ui bakken tot glazig. De broodkruimels en kruiden toevoegen. Bakken totdat het geheel lichtbruin is. Witte saus klaarmaken.
Ovenschaal invetten, zalm op de bodem verdelen. Dan witte saus erover verdelen. Dan de aardappelpuree er over heen. Als laatste de broodkruimels er over verdelen.
In de oven zetten totdat het geheel goed is doorgewarmd en de broodkruimels een korstje zijn geworden.

Serveertip

Serveer er een salade bij of een gekookte groente (bijv. bleekselderij).

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten