italiaanse gehakt-aardappelschotel

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 02-07-2002

makkelijk om van te voren klaar te maken.

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
500 gram gehakt, 500 gram gekookte aardappels, klein potje tomatenpuree, 200 gram spekreepjes, 1 ui, 1 paprika, 2 vleestomaten, 1 pakje roomculinair, ? potje italiaanse kruiden van silvo, geraspte kaas.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

ui klein snijden.
paprika klein snijden.
tomaten klein snijden.
aardappels in plakjes snijden.

Bereidingswijze

Bak het gehakt rul in een grote koekepan of wokpan. Voeg na een tijdje de ui, spek, paprika en tomaat toe. Als alles een beetje is uitgebakken dan voeg je de tomatenpuree toe. Doe dit onderin een ovenschaal. Leg hierop de aarpappelplakjes. Meng de roomculinair met de kruiden en schenk dit over de aardappels. Als laatste de geraspte kaar erover en dan 45 minuten in de oven op 180?.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten