italiaanse gehakt-aardappelschotel
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 02-07-2002
makkelijk om van te voren klaar te maken.
Ingrediënten 3 personen
500 gram gehakt, 500 gram gekookte aardappels, klein potje tomatenpuree, 200 gram spekreepjes, 1 ui, 1 paprika, 2 vleestomaten, 1 pakje roomculinair, ? potje italiaanse kruiden van silvo, geraspte kaas.Voorbereiding
ui klein snijden.
paprika klein snijden.
tomaten klein snijden.
aardappels in plakjes snijden.
Bereidingswijze
Bak het gehakt rul in een grote koekepan of wokpan. Voeg na een tijdje de ui, spek, paprika en tomaat toe. Als alles een beetje is uitgebakken dan voeg je de tomatenpuree toe. Doe dit onderin een ovenschaal. Leg hierop de aarpappelplakjes. Meng de roomculinair met de kruiden en schenk dit over de aardappels. Als laatste de geraspte kaar erover en dan 45 minuten in de oven op 180?.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties