Shisj kebab

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 02-07-2002

Het barbecueseizoen is geopend

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 gram lamsvlees van de bout, 1 dl. olijfolie, 3 el. rode wijn, 1 el. gedroogde oregano, zout, peper, grof gemalen gedroogde cayennepepers
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij het lamsvlees in blokjes. Meng de olie, rode wijn en oregano en breng deze saus op smaak met zout en peper en marineer er het vlees minstens 4 uur in. Rijg het vlees aan spiesen en rooster ze in ca. 12-15 minuten gaar en bruin op de barbecue boven withete houtskool. Keer ze regelmatig. Bestrooi de kebab met wat fijngesneden gedroogde peper. Lekker met gegrilde groenten als tomaat.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten