cafe noir

  • Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 02-07-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 711,88 kcal
Koolhydraten 76,72 g
Eiwitten 7,75 g
Vetten 41,37 g

Bereidingswijze

Een dag van tevoren te bereiden:

  1. Laat het ijs een uur ontdooien.

  2. Houd 4 koekjes achter voor garnering en breek de overige koekjes in kleine stukjes en rasp de chocolade grof. Roer de koekkruimels en de chocoladeraspt door het ijs en vries het dan direct weer in.


  3. Bereid vlak voor het opdienen van het ijs de saus:
  4. Vermeng de slagroom met de koffie en de suiker en klop net zolang tot het geheel nog net vloeibaar is.

  5. Schep op ieder bordje 2 bolletjes ijs en giet de koffiesaus hierover, garneer ieder bordje met een koffiekoekje.

Serveertip

Bevat per portie ca.: 668 kcal, 9 gram eiwit, 41 gram vet, 65 gram koolhydraten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten