1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Carpaccio
  6. Carpaccio Di Tonno

Carpaccio Di Tonno

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 14-09-1998

Ingrediënten 4 personen


Verse tonijn 500 gram
Ruccola
Kappertjes
Olijfolie
Grof zeezout
Citroen


Verder heb je nodig


Groot fileermes


Een verrassend voorgerecht, vis maar smakend naar vlees

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Een stuk verse tonijn, stevig ingepakt in vershoudfolie, 10 minuten in de vriezer
NB: Het mag niet bevriezen

Bereidingswijze

Snij de tonijn in dunne plakken
Leg wat blaadjes ruccola op ieder bord
Bedek het gehele bord met de tonijn zodat er niets meer van het bord te zien is
Strooi wat kappertjes over de tonijn en maal wat zeezout erover
Besprenkel met een mooie olijfolie

Serveertip

Serveer met geroosterd brood
Wijnsuggestie : een kruidige en vette witte wijn, liefst Spaans of Italiaans



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van xander


Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van xander
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top