Pittige aardappel-chorizoschotel
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 01-07-2002
Ingrediënten 4 personen
250 g chorizo, in plakjes1 kg vastkokende aardappelen, Nicola geschild en in stukken
2 teentjes knoflook, gesnipperd
1 bos worteltjes, in stukjes
1 pot Grand?Italia Sugocasa Erbe, kruiden a 690 g
1/2 tl gemalen komijn (djintan)
1 pot witte tuinbonen extra fijn a 340 g (C1000 Selectie)
Bereidingswijze
Bak de chorizo in een droge braadpan ? 3 min. uit.
Voeg de aardappelen, de knoflook en de worteltjes toe en bak ze al omscheppend 5 min. mee.
Schep de inhoud van de pot Grand?Italia Sugocasa en de komijn toe en breng alles aan de kook.
Voeg de tuinbonen en ? 1 dl heet water toe en laat alles in ? 15 min. gaar stoven.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties