Pittige aardappel-chorizoschotel

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-07-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 g chorizo, in plakjes
1 kg vastkokende aardappelen, Nicola geschild en in stukken
2 teentjes knoflook, gesnipperd
1 bos worteltjes, in stukjes
1 pot Grand?Italia Sugocasa Erbe, kruiden a 690 g
1/2 tl gemalen komijn (djintan)
1 pot witte tuinbonen extra fijn a 340 g (C1000 Selectie)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de chorizo in een droge braadpan ? 3 min. uit.
Voeg de aardappelen, de knoflook en de worteltjes toe en bak ze al omscheppend 5 min. mee.
Schep de inhoud van de pot Grand?Italia Sugocasa en de komijn toe en breng alles aan de kook.
Voeg de tuinbonen en ? 1 dl heet water toe en laat alles in ? 15 min. gaar stoven.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten