Gevulde eieren uit California

  • Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 30-06-2002



Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

* 6 hardgekookte eieren, gepeld

* 50 ml. mayonaise

* 2 theelepels (honing) mosterd

* zout en peper

* 1 eetlepel fijngehakte zongedroogde tomaten

* 2 theelepels fijngehakte basilicum

* klein beetje balsamico azijn
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


Snijd de eieren in de lengte doormidden.

Wip de dooiers eruit.

Met een vork de dooiers prakken en vermengen met de mayonaise, mosterd, peper en zout.

Tomaatjes, basilicum en azijn toevoegen en goed doorroeren.

Eieiren vullen met dit mengsel.

Serveertip


Garneren met verse peterselie en zongedroogde tomaatjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten