1. Home
  2. Recepten
  3. Boerenbrood met ei en bosui

Boerenbrood met ei en bosui

Door: tuinhuisje_van_saar

  •  , Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-06-2002

Ingrediënten 1 personen


1 eetlepel boter, 2 grote verse eieren, 2 sneetjes grof brood, 2 gehakte bosuien met loof, zout en peper



Dit is een eenvoudige boterham die je terugvoert naar eenvoudiger tijden. Gebruik het beste grove brood dat je kunt vinden (of neem zelfgebakken brood) en verse eieren. Als de bosui uit eigen tuin komt, is het helemaal perfect. Vergeet niet je bord schoon te vegen met de knapperige korst...

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak in een pan het brood, dat je aan beide zijden met boter hebt besmeert bruin en knapperig. Bak in een andere pan de twee eieren aan een kant: spiegelei. Doe de eieren op het brood en bedek rijkelijk met bosui. Lekker in je tuin oppeuzelen met het zonnetje spelend op je neus.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tuinhuisje_van_saar
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top