Dadar manga

  • Indonesisch, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 30-06-2002

Flensjes met mangovulling

Deel dit recept

Ingrediënten
  • 80 gr. bloem
  • 80 gr. rijstemeel
  • 2 maal een halve kop geraspte
    kokos
  • 2 eetl. poedersuiker
  • 2 geklopte eieren
  • 3,25 dl melk

  • 2 mango?s in blokjes,
  • 2 1/2 dl santen
  • 1 eetl. goela djawa
  • ghee
  • Boodschappen bestellen

    Voorbereiding

    Meng de poedersuiker, geraspte kokos, rijstemeel en bloem.
    Voeg melk
    en eieren toe.
    Klop het geheel tot een glad beslag.
    Vet een
    koekenpan in met wat ghee en verwarm deze op zacht vuur.

    Bereidingswijze

    Bak flensjes, van 2 eetlepels beslag, goudbruin aan beide kanten.

    Vul de flensjes met mangoblokjes en rol ze op.
    Smelt voor de saus,
    de goela djawa in de santen en roer het goed door elkaar.

    Serveertip

    Giet de warme saus over de opgerolde flensjes en strooi er de rest van
    de geraspte kokos overheen.
    Selamat makan!

    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten