HONINGGEROOSTERDE SPARERIBS.

  • Internationaal,
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 30-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen


  • 1 kg spareribs.
  • 1/2 ui.
  • 2 eetlepels vloeibare honing.
  • 1 eetlepel sherry.
  • 3 eetlepels witte wijnazijn.
  • 3 teentjes knoflook.
  • 1 kleine gemberknol.
  • 1 theelepel paprikapoeder.
  • 3 eetlepels Mexicaanse kruiden.
  • 1/2 theelepel Worcestershiresaus.
  • 1/2 eetlepel mosterd.
  • Peper en zout.




  • Boodschappen bestellen
    Benodigdheden
  • Keukenpapier.
  • Een grote kom om te marineren.
  • Een scherp mesje.
  • Een lepel.
  • Een theelepel.
  • Een vork.
  • Een bbq en houtskool.




  • Voorbereiding

  • DE DAG VOORDIEN:
  • 1: Vermeng de honing met de sherry, de wijnazijn, het paprikapoeder,de Mexicaanse kruiden, de Worcestershiresaus, de mosterd, het zout en de peper.
  • 2: Pel de teentjes knoflook en de ui.
  • Snipper ze fijn en voeg ze bij de marinade.
  • Was de gemberknol en rasp hem over de marinade.
  • 3: Laat de varkensribben minstens 24 uur marineren.



  • Bereidingswijze

  • De dag zelf:
  • 4: Haal de ribben uit de marinade en dep ze wat droog.
  • 5: Bak ze gaar op de barbeque.
  • 6: Draai ze regelmatig om.
  • Bestrijk ze zo nu en dan met wat marinade.
  • Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten