kalfsgebraad met sjalotten

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 29-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Kalfsgebraad van ? 1 kg - 750 g sjalotten 25 g boter - 1 koffielepel suiker - peper, zout, muskaatnoot
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200?C. Kruid het gebraad, schik er hier en daar een klontje boter op en leg het in een beboterde ovenschotel. Pel de sjalotten en bestrooi ze met suiker. Na een kwartier baktijd draait u het gebraad om en schikt u de sjalotten errond. Meng de sjalotten door de braadjus. Laat nog een half uur bakken op 180?C. Roer de sjalotten af en toe om en overgiet het vlees met jus. Op het einde van de braadtijd voegt u eventueel nog wat water bij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten