Aardbeienijs

  • Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 28-06-2002

van "moesje2"

Deel dit recept

Ingrediënten
1/2 liter room
1/2 liter aardbeienpuree
wat citroensap
1 blaadje rode en 1~blaadje witte gelatine
400 gr. (poeder- of basterd)suiker
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Zet de koelkast in de koudste stand.
Los de gelatine op in zo weinig mogelijk water. Roer de suiker door de
vruchtenpuree tot ze geheel is opgelost. Meng de opgeloste gelatine erdoor
en het laatst de room. Vul het bakje voor driekwart. Tijdens het bevriezen
af en toe roeren.
Als het ijs bijna bevroren is, weer luchtig mixen.
Vier a vijf uur laten vriezen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten