1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Omelette Siberienne

Omelette Siberienne

Door: llheks

  • , Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 28-06-2002

Ingrediënten


Eiwitten (stijfgeklopt)
ijs
plakjes cake



Van "moesje2"

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ovenschaal beetje invetten. De bodem bekleden met plakjes cake. Daarop een
bult ijs. Eiwitten stijfkloppen (met suiker). Het schuim over de ijsberg
smeren. Een paar minuutjes in een hete oven/grill, tot het schuim hier en
daar begint te kleuren. Desgewenst nog flamberen.


Serveertip

(Het ijs blijft ijs omdat de cake en het eiwitschuim prima isoleren.)



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top