Roergebakken broccoli
- Vegetarisch, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 28-06-2002
Ingrediënten 4 personen
- 1 rode paprika
- 1 schaal panklare broccoliroosjes (300 gram)
- 3 el (olijf)olie
- 1 teentje knoflook
- 1 blikje tomatenpuree (netto 70 gram)
- 1 el ketjap manis
- 1 tl oregano
- 1 tl basilicum
- 1 blikje maiskorrels (netto 150 gram)
- 1oo gram ongezouten cashewnoten
- 1 ciabattastokbrood (225 gram)
Benodigdheden
wok of grote braadpanBereidingswijze
Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Broccoli in kleinere roosjes snijden. In wok olie verhitten. Paprika toevoegen en al omscheppend ca. 2 minuten bakken. Knoflook pellen, erboven uitpersen en ca. 1 minuut meebakken. Broccoliroosjes, tomatenpuree, ketjap, oregano, basilicum, mais en cashewnoten toevoegen en al omscheppend ca. 10 minuten bakken. Roergebakken broccoli over vier borden verdelen. Ciabatta in schuine plakken snijden en ernaast leggen.
Serveertip
Bevat p.p. ca.: 455 kcal, 14 gram eiwit, 23 gram vet, 48 gram koolhydraten
Laatste reacties
Jammer, maar dit is niet voor ons weggelegd.Maar smaken verschillen natuurlijk. Ik heb nog zat recepten bij je gezien die mij heerlijk lijken,dus ga weer even kijken.Groetjes Ida