Canadese Visschotel

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 28-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 g rijst
1 kg vis, bijv. schelvis, kabeljauw of 1 groot blik zalm
250 g in ringen gesneden uien
kerrie naar smaak
1 eetlepel rozijnen
50 g boter of margarine
tomatenketchup
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was de rijst en kook deze met 8 dl water en zout in ? 30 minuten gaar. Kook onderwijl de vis in water met zout en haal het visvlees van de graten af. Of open het blik zalm, haal de graat er tussen uit en maak de zalm met een vork los. Fruit de uien in de boter of de margarine, voeg de kerrie toe. Doe er
dan de gare rijst, de gewassen rozijnen, de tomatenketchup en de vis of zalm bij en laat alles goed doorwarmen. Geef hier desverkiezend een salade bij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten